Jar klope na dvere. Najvyšší čas pripraviť záhradku na jarné sadenie

Jar už klope na dvere, preto je najvyšší, čas pripraviť záhradku na jarné sadenie. Príroda sa prebúdza a záhradkári sa vrhajú do záhradiek, bytový pestovatelia začínajú zveľaďovať balkóny a nadšenci prírody sa vrhajú vo veľkom na turistiku. Prinášame Vám tipy, kde bez problémov a výhodne zakúpite doplnky na jarné sadenie, výlety do prírody, alebo príjemné vychutnávanie si jarných lúčov pri prvej tohtoročnej grilovačke.

Jar klope na dvere. Najvyšší čas pripraviť záhradku na jarné sadenie.

Pandémia nám stále zúri a vstup do kamenných prevádzok je stále obmedzený, všetko si však viete bez problémov, bezpečne, jednoducho zabezpečiť online aj pri veciach, ktoré by ste si v bežnej dobe radšej nakúpili osobne v predajni. Všetko potrebné náčinie, vybavenie ale napríklad aj grily, záhradný nábytok, bazény a podobne.

Skvelý tip do záhrady: Zbavte sa buriny a prekyprite tvrdú pôdu jednoducho so šikovným kultivátorom pôdy Tornadica. Vychutnajte si zeleninu, ktorú sami vypestujete.

Kultivátor pôdy Tornadica.

Tornadica nahradí 4 záhradné náradia
Kultivátor pôdy Tornadica je multifunkčný pomocník so špirálovými hrotmi, ktoré ľahko preniknú do pôdy, odstránia burinu a pripravia záhradu na sadenie. Stačí zaryť do zeme, pootočiť a vytiahnuť. Slúži ako:

  • Motyka – Obrába, uvoľňuje alebo prevzdušňuje pôdu.
  • Lopata – Vykopáva otvory na výsadbu.
  • Vyťahovač buriny – Na uvoľnenie a odstránenie buriny.
  • Vidly – Na presúvanie buriny alebo pôdy.

Užitočná menšia verzia
Máte malú záhradku alebo záhon na terase? Bude Vám postačovať menšia verzia – mini kultivátor Tornadica – šikovná do jednej ruky. Je vhodná na vytrhávanie buriny okolo záhonu alebo ťažko dostupné miesta.

Záhradkárske potreby, vybavenie a záhradný nábytok

Na týchto e-shopoch nájdete aktuálne zaujímavé tipy pre záhradkárske potreby, vybavenie a záhradný nábytok:

Športové, turistické a campingové vybavenie

Na týchto e-shopoch nájdete aktuálne zaujímavé tipy pre športové, turistické a campingové vybavenie:

foto: Pixabay

Please follow and like us:
error0
fb-share-icon
Tweet 20
fb-share-icon20