Plne personalizovaný DNA matrac zhotovujú zákazníkom na mieru, sľubujú najlepší spánok vo Vašom živote

Spoločnosť Dormeo.sk prináša novinku – plne personalizovaný DNA matrac, ktorý zhotovujú zákazníkom na mieru. Revolučný a na mieru vyhotovený matrac DORMEO® DNA si je možné jednoducho vytvoriť v DNA aplikácii spoločnosti.

Plne personalizovaný DNA matrac zhotovujú zákazníkom na mieru, sľubujú najlepší spánok vo Vašom živote.

Za použitia jedinečného algoritmu a technológie Octaspring® Vám spoločnosť Dormeo dokáže navrhnúť personalizovaný matrac podľa Vašich mier a spánkových požiadaviek.

Postup je jednoduchý – potrebujete iba svoj mobil

Svoj matrac na mieru si môžete navrhnúť za desať minút. Prispôsobiť si môžete obe strany matraca a získať tak jedinečné pohodlie pre Vás aj Vášho partnera.

  1. KROK – Odpovedzte na niekoľko otázok
    Zodpovedzte niekoľko otázok o Vašich spánkových požiadavkách a požiadavkách Vášho partnera. Pokiaľ vytvárate matrac pre seba a partnera, uistite sa, že otázky zodpoviete spolu.
  2. KROK – Dvakrát sa odfoťte (alebo zadajte miery manuálne)
    Inteligentná technológia telesného skenovania spoločnosti odmeria Vašu postavu na základe dvoch fotiek (uistite sa, že máte mobil poruke). Môžete sa tiež odmerať sami – budete potrebovať krajčírsky meter. Ako správne vykonať meranie zistíte vo videu TU.
  3. KROK – Navrhneme Vám matrac na mieru Hotovo! Váš matrac na mieru je pripravený. Spánkový algoritmus spoločnosti použije Vaše telesné miery a preferencie a vytvorí Váš personalizovaný matrac.
  • Rýchla doprava zadarmo – Váš matrac na mieru Vám doručia zadarmo do 35 dní.
  • 100 nocí na vyskúšanie – skúšajte matrac 100 nocí a uistite sa, že spíte najlepšie za celý svoj život.
  • Jednoduché vrátenie bez poplatkov – Neriskujte. Pokiaľ si svoj matrac Dormeo® DNA neobľúbite, spoločnosť si poň príde a odvezie ho bez poplatku.
  • Záruka 15 rokov – Kvalitou matraca Dormeo® DNA je si spoločnosť istá, preto Vám naň ponúka záruku až 15 rokov.
Plne personalizovaný DNA matrac zhotovujú zákazníkom na mieru, sľubujú najlepší spánok vo Vašom živote.

Prečo potrebujete matrac na mieru?

Vaše telo má jedinečné potreby, ktorým by sa Váš matrac mal prispôsobiť. 70 % ľudí spí na nevhodnom matraci a znižuje si tak kvalitu spánku. S inteligentnou technológiou spoločnosti Dormeo si konečne doprajete ten najlepší spánok.

Vaša postava je jedinečná – Vaša postava, výška aj rozloženie hmotnosti medzi ramená, chrbát a boky sú jedinečné práve pre Vás a rozhodujú o tom, akú mieru opory budete potrebovať, aby ste predchádzali bolesti.

Aj Vy máte svoje vlastné požiadavky – Tak ako Vaše obľúbené jedlo alebo značka oblečenia, ktorá Vám sadne najlepšie, aj Váš matrac musí spĺňať Vaše požiadavky a predstavy.

Vaša spánková poloha je jedinečná – Uistite sa, že vo Vašej obľúbenej spánkovej polohe zotrváva Vaša chrbtica v ergonomickej pozícii. Je to dôležité pre ničím nerušený spánok a regeneráciu počas noci.

Vaše požiadavky sú iné ako požiadavky Vášho partnera – Pokiaľ zdieľate posteľ s ďalšou osobou, obvykle ste obaja nútení robiť kompromisy aj v oblasti kvality spánku… To už nemusíte!

Pozrite si celú ponuku DORMEO tu.

Plne personalizovaný DNA matrac zhotovujú zákazníkom na mieru, sľubujú najlepší spánok vo Vašom živote.

Prečo je Dormeo® DNA tou najlepšou voľbou pre Vás?

Matrac na mieru, aký svet ešte nevidel – Inovatívna technológia Octaspring® spoločnosti Dormeo Vám umožní navrhnúť na mieru každých desať centimetrov matraca, aby presne zodpovedal Vašim telesným rozmerom a požiadavkám na spánok. Matrac Dormeo® DNA poskytne tú najlepšiu oporu Vašej chrbtici, zníži tlak na jednotlivé časti tela a zlepší kvalitu Vášho spánku.

Inteligentná technológia pre ten najlepší spánok, aký ste kedy zažili – Stovky personalizovaných zón poskytnú Vášmu telu ergonomickú oporu a pohodlie, čím sa zlepší jeho držanie a predchádza sa vzniku bolesti. Užívajte si regeneračný spánok.

Personalizovaný spánok za cenu bežného matraca – Dokonalý spánok už nie je len luxusným snom. Spánkový algoritmus spoločnosti Dormeo, ktorý dokáže vytvoriť až 1000 rôznych kombinácií pohodlia za niekoľko sekúnd, Vám umožní navrhnúť si matrac na mieru za cenu bežného matraca.

Plne personalizovaný DNA matrac zhotovujú zákazníkom na mieru, sľubujú najlepší spánok vo Vašom živote.

Technológia Octaspring® zmení Váš spánok

Jedinečná, cenami ovenčená technológia Octaspring® spoločnosti Dormeo kombinuje pohodlie penového matraca s pružnosťou a prispôsobivosťou pružín, čím umožňuje personalizáciu každých desať centimetrov Vášho matraca.

Dobrý pre Vás, dobrý aj pre planétu

Spoločnosti Dormeo záleží na tom, aby vytvárala lepší priestor okolo nás, a preto začala od materiálov, ktoré sú priateľské k prírode a udržateľné. Technológia Octaspring® je ekologická a berie ohľad na planétu. O 30 % menej emisií CO2, 480 miliónov kg CO2 ušetrených k dnešnému dňu.

Najlepší spánok, aký ste zažili

Matrac Dormeo® DNA poskytuje ideálnu kombináciu opory a pohodlia, ktorá sa prispôsobí tvaru Vášho tela, jeho hmotnosti aj spánkovej polohe. Štruktúra matraca je zložená z niekoľkých vrstiev, pričom každá z nich má svoj vlastný účel.

  1. Luxusný poťah – mäkký, priedušný a pohodlný. Je tiež hypoalergénny a protišmykový, vďaka čomu Váš matrac zostane pevne na svojom mieste.
  2. Vrstva pamäťovej peny – vrchná vrstva z pamäťovej peny najvyššej kvality perfektne priľne k jedinečnému tvaru Vášho tela pre dokonalé pohodlie a prispôsobenie. Jemne Vás ukolíše do spánku.
  3. Často používaná priedušná pena spoločnosti Dormeo – Ecocell, ktorá je oporná aj pohodlná zároveň, zabezpečuje ten najlepší spánok po celú noc.
  4. Technológia Octaspring® – vďaka použitiu patentovanej technológie Octaspring® spoločnosť Dormeo dokáže každých desať centimetrov matraca Dormeo® DNA prispôsobiť Vašim mieram a preferenciám.
Plne personalizovaný DNA matrac zhotovujú zákazníkom na mieru, sľubujú najlepší spánok vo Vašom živote.

Matrac Dormeo® DNA už od 799,99 €. Iné personalizované matrace dostanete od 2000 € a bez výhod Matraca Dormeo® DNA!

O spoločnosti Dormeo

Už 15 rokov je značka Dormeo synonymom pre lepší a zdravší spánok. Príbeh značky sa začal písať v roku 2002, keď bol zákazníkom predstavený prvý penový matrac. Jeho skvelé vlastnosti, vynikajúci materiál a najmä spätná väzba zákazníkov spoločnosti podporovali v tom, aby pokračovala v práci a ešte intenzívnejšie sa venovala vývoju nových materiálov, ich kombináciám, novým návrhom a spôsobom, ako zaručiť ľuďom kvalitný spánok každý deň.

Produkty Dormeo pomáhajú miliónom ľudí k lepšiemu a kvalitnejšiemu spánku a nájdete ich vo viac ako 30 krajinách sveta. Spoločnosť predstavila vyše 300 rôznych výrobkov pre lepší spánok a bývanie: matrace, vankúše, prikrývky, posteľné rošty, chrániče na matrace, posteľnú bielizeň a doplnky pre zútulnenie Vášho domova.

Značka Dormeo je hrdá na neustále inovácie, od používania revolučných materiálov po výrobný proces. Ako jeden z mála predajcov matracov, Dormeo patrí k vlastníkom mnohých použitých technológií vo svojich výrobkoch.

Please follow and like us:
error0
fb-share-icon
Tweet 20
fb-share-icon20