Už máte kúpený darček k MDD? Náš tip – záhradné hračky

Vedeli ste, že Medzinárodný deň detí sa vo svete oslavuje už od roku 1925, teda 96 rokov? Dodnes je jeho cieľom predovšetkým potešenie tých najmenších. Keďže tohtoročné MDD a s ním aj začiatok sú už za dverami, máme pre Vás TIP! Urobte tento rok radosť v podobe záhradnej hračky, ktorá vo Vašej záhrade môže nájsť využitie na niekoľko rokov.

Skvelou voľbou pre menšie i väčšie deti môže byť napríklad detské pieskovisko. Čas, ktorý Vaše dieťa strávi na pieskovisku, môže byť nie len zábavný, ale aj užitočný. Možno vďaka nemu rozvíjať fantáziu, motoriku a predstavivosť. Na trhu existuje viacero materiálov, prevedení, farieb alebo veľkostí. Výhodou je, že pieskovisko menších rozmerov môžete umiestniť pokojne aj na balkón.

Miluje Vaše dieťa hojdačky? Zaobstarajte mu vlastnú. Ak zvolíte vhodný typ, potešiť môžete najmenšie detičky, aj väčších školákov. Vyberte si skladnú závesnú hojdačku, vhodnú aj do bytu, alebo väčšiu kovovú, ideálnu do záhrady.

Množstvo zábavy v byte aj záhrade, môže dieťa stráviť napríklad v detskom domčeku. Okrem toho, že si v domčeku opäť dokáže rozvíjať svoju fantáziu, môže celkom prakticky slúžiť aj šikovný priestor na odkladanie hračiek. Menší, väčší, plastový alebo drevený, výber je len na vás.

Je pieskovisko, hojdačka, alebo detský domček pre Vaše dieťa málo „akčnou“ zábavou? Čo tak trampolína? Fantastický tip na zábavu, nie len pre deti! Na trhu opäť nájdete desiatky tipov trampolín. Na výber máte od najmenších, vhodných aj do detskej izby, až po tie najväčšie, záhradné, ktoré zabavia celú rodinu.

Detské ihriská často hlučné, preplnené a v niektorých prípadoch dokonca nehygienické. Ak však vlastníte záhradu, alternatívou môže byť domáce ihrisko. Investovať môžete do väčšej zostavy, pozostávajúcej z preliezačky, šmykľavky a hojdačky. Výrobcovia ponúkajú množstvo kombinácií, variácií a veľkostí. Výber je iba na Vás, či Vašej ratolesti.

Please follow and like us:
error0
fb-share-icon
Tweet 20
fb-share-icon20