3D a FULL 3D vianočný stromček – hit posledných rokov

Aj umelé vianočné stromčeky prechádzajú každým rokom inováciami. Nová trieda kvality prevedenia umelých stromčekov je ohľaduplnejšia k životnému prostrediu, nakoľko sa začal používať nový modernejší materiál ako u 3D stromčekoch ale aj u klasických umelých.

3D a FULL 3D vianočný stromček - hit posledných rokov.

V 3D vianočných stromčekoch sa kombinujú 3D lisované vetvičky a klasické vylepšené ihličie. To zo stromčeka neopadáva, nekrčí sa a stromčeky sú na nerozoznanie od živých. Nový materiál priniesol vylepšenú kvalitu a individuálne možnosti v prevedení umelých stromov. 3D stromček má na koncoch vetiev mäkčené vetvičky, dokonale napodobňujúce vzhľad prírodných kanárikov a vo vnútornej časti stromčeka sa používajú na dôkladné vyplnenie priestoru vetvičky klasické, s rôznou kvalitou, farebnou škálou, hustotou a strihom. Vrchná časť stromčeka je zväčša tvorená 3D vetvičkami, pričom aj jeho špic by mala tvoriť výhradne 3D vetvička.

Ďalší typom 3D stromčeka je FULL 3D alebo 100% 3D stromček, ktorý je vyrábaný výhradne z 3D kanárikov. Ich výroba je náročnejšia a teda aj cena je iná, stále sa však uprednostňuje kombinácia ihličia, ktorá ponúka väčší priestor pri výrobe rôznych modelov a variácii.

3D vianočné stromčeky s LED osvetlením

NOVINKOU sezóny 2020 sú 3D stromčeky s LED osvetlením, ktoré je zabudované priamo na stromčeku.

3D a FULL 3D vianočný stromček - hit posledných rokov.

Vianočné stromčeky so zasneženým 3D ihličím

Umelý sneh je nanášaný na zelené ihličie vianočného stromčeka vo viacerých vrstvách špeciálnou metódou, ktorá zabezpečuje dlhodobú priľnavosť. Po aplikácii a uschnutí snehu je stromček pripravený na expedíciu. Pri rozkladaní sa nezachytené časti snehu v prvom roku čiastočne uvoľnia. Zasnežený stromček nevykazuje žiaden chemický zápach. Stromček vďaka tejto aplikácii snehu hodnoverne napodobňuje reálne zasneženie a stromčeky pôsobia dominantne a hodnoverne.

Umelé vianočné 3D stromčeky sú jednoznačným hitom posledných rokov. Ihličie z nich neopadáva a sú na nerozoznanie od živých. 3D stromček ponúka prvotriedny vzhľad, tvarovú a farebnú dokonalosť.

Vybrať si je možné z rôznych druhov a prevedení stromčekov – borovicu, smrek, alebo tradičnú jedľu v prvotriednej kvalite. Pre hustejší a reálnejší vzhľad je stred zahustený klasickým ihličím. V ponuke sú umelé stromčeky v rôznych výškach, od najmenších 60 cm, až po extra vysoké vo výške 270 cm.

Please follow and like us:
error0
fb-share-icon
Tweet 20
fb-share-icon20